lördag 10 juli 2010

Svin-Otto

Ju mer jag tänker på det, desto gladare blir jag över att vi från och med nu slipper Littorin.
Att en människa som hänger ut sina egna barn offentligt hellre än att erkänna, skyller på sina ungar när han i själva verket betalat för att få ligga med en ung kvinna samtidigt som han snackar om jämställdhet och hans partikamrater om att skärpa sexköpslagen, också gärna skor sig på arbetslösas bekostnad samtidigt som han fullständigt skiter i dem är ju inte särskilt märkligt.

Det finns säkert en och annan som tycker att det här vare sig är tiden eller platsen att stå och gapa om brottsliga handlingar – även om vår nya regering inte verkar höra till dem som har någonting emot olagliga metoder. Jag tycker att vi i dessa dagar åtminstone bör erinra oss den laglösa rättvisans princip, som Karl Bertil Jonsson en gång i tiden såhär års gjorde till sin – trots att allas vår Wanja skulle fått en rejäl prick i hans taxeringskalender. Och vi måste påminna det nya arbetarpartiet, vars representanter antingen läser baklänges eller på annat sätt lyckas blanda ihop orden, om att principen lyder "att ta från de rika och ge åt de fattiga" – och inte tvärtom. Precis som vi bör påminna lille Sven Otto om att lille Karl Bertil ju fick en klapp på huvudet av pappa direktören till slut.

Read more: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendId=61663793&page=5#ixzz0tGRRvYE3Så sade jag när jag spelade på Gustav Adolfs Torg mot Sven-Ottos nedskärningar i a-kassan, då han nyss blivit utnämnd till minister.

Att gapa om olagligheter är ju dock det enda man kan göra när man talar om moderata ministrar verkar det som. Vi måste rösta bort dessa obehagliga typer som tror att de står över lagen och alla oss andra - det förstår ni va?

1 kommentar:

Anonym sa...

Han lär ha bytt parti till k - (k)Littorin.